Şbt

Şehir Üniversitesi Liselerarası Münazara Turnuvasına altı takım  12 kişi olarak okulumuz temsilen katıldık. Hepimiz ayrı ayrı heyecan içindeydik.

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DER PROĞRAMI

Ock

Hüseyin Avni Sözen Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından 2010 yılında kurulmuş olan HASALIRS (HASAL International Relations Society) topluluğu, kurulduğu yıldan itibaren MUN konferanslarına düzenli bir şekilde katılmış ve edindiği başarılarla birçok okul arasında saygın bir yer edinmiştir.

Ock

06-07/01/2015 SALI ve ÇARŞAMBA GÜNÜ YAPILACAK OLAN SINAVLAR  ERTELENMİŞTİR. ERTELENEN SINAVLARIN  TARİHLERİ OKUL İDARESİ TARAFINDAN DAHA SONRA AÇIKLANACAKTIR.

Kas

1. DÖNEM VELİ TOPLANTISI 29 KASIM CUMARTESİ 2014 SAAT 10.00 DA YAPILACAKTIR.

Kas

Öğretmenler günü yemeğimiz 28.11.2014 Cuma Akşamı Saat 19.30´da Kadıköy Benusen Restaurant´da yapılacaktır. Fix Menü Kişibaşı 80,00 TL. olan yemeğimize tüm öğretmenlerimiz ve emekli öğretmenlerimiz davetlidir. Katılım için okul aile birliğimizle iletişime geçebilirsiniz..

2. YAZILI SINAV TAKVİMİ

Kas