Mrt

Coğrafyamızın şekillenmesinde önemli bir dönüm noktasıdır Çanakkale. Yüz yıllık süreç hala önemli, hala sıcaklığını koruyan bir parçamız.

Mrt

Okul basketbol takımımız Özel İstek Belde okulunun düzenlemiş olduğu basketbol turnuvasında birinci olmuştur.

Mrt

Takvimlerden haberin yok mu? Bahar tarih olarak gelmişti gelmesine de pazarın soğuğunu kulaklarımızın pasını silerek bize sıcak bir gün yaşatan Hasal Veliler Korosu’na bol çiçekli teşekkürler.

Şbt

Okulumuz Sezin Kolejinin düzenlemiş olduğu 7. Fütürist senaryo yarışmasında en iyi içerik dalında ödül almıştır.

Şbt

HasalMUN (Hüseyin Avni Sözen Anadolu Lisesi Model United Nations), Birleşmiş Milletlerin İngilizce simülasyonudur.

Ock

“ HEDEFİMİZ HERKESİN HEDEFİ OLMAKTIR” İlkesiyle yola çıkan; yöneticileri, öğretmenleri, öğrencileri, okul aile birliği ve tüm personeliyle tek yürek olup bugüne dek sayısız başarılara imza atmış HASAL Ailesine 15 Ocak 2015 tarihinde Müdür Vasfıyla dönmüş olmak benim için onurdur.

Ock

ERTELENEN SINAVLARIN  TARİHLERİ OKUL İDARESİ TARAFINDAN DAHA SONRA AÇIKLANACAKTIR.

Ekm

2014-2015 Geleneksel Hasal Minyatür Kale Bahçe Futbol Turnuvası 12 takımın katılımı ile başladı.