Global Scribes...

“Uluslararası Yazarlar Platformu” olarak da adlandırılan UNESCO’ nun “Global Scribes” isimli organizasyonu kapsamında okulumuz Kadıköy Anadolu Lisesi, Haydarpaşa Lisesi ve İstek Acıbadem Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerini ağırladı.

Hazırlık sınıfı öğrencilerimiz “Imagination” konusunu özveri ile hazırladıkları sunumlar ve oyunlarla anlattılar.

Bu projemizde bize destek olan Global Scribes organizasyonu Türkiye temsilcisi Safa Ilgın’a, İngilizce Bölüm Başkanımız Esin Kayra’ya, proje sorumlusu İngilizce öğretmenlerimiz Ş.Aylin Sığıncı, Ayşegül Sarı’ ya ve emeği geçen bütün hazırlık sınıfı öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okul Müdürü

Haluk DEĞİRMENCİ

Global ScribesGlobal ScribesGlobal ScribesGlobal ScribesGlobal ScribesGlobal ScribesGlobal ScribesGlobal ScribesGlobal ScribesGlobal Scribes

Yayın: 02.06.2017 - Güncelleme: 02.06.2017 11:05 - Görüntülenme: 728