Hasal IB Misyonu

IBO’nun MİSYONU

Kültürler arası anlayış ve saygıya sahip, daha iyi ve huzurlu bir dünya yaratacak olan evrensel zihniyette gençler yetiştirmektir. IB programları, küresel toplumun sorumluluk sahibi üyeleri olarak, gençleri, dünyada çeşitli değer yargıları ve farklı bakış açılarının olduğunu   ve bunların da haklı ve doğru olabileceklerini kabul eden, anlayışlı ve hayat boyu öğrenen bireyler olmaya teşvik eder.

HASAL  IB MİSYONU

Hüseyin Avni Sözen Anadolu Lisesi, öğrencilerin akademik başarısını hedefleyen ve  destekleyen ve aynı zamanda her öğrencinin yeteneği için kişisel gelişimlerini  geliştirmeye yardımcı olan yüksek standartta sürdürülebilir öğrenme ortamı sağlamayı taahhüt eder.

Okulumuz, öğrencilerin uluslarası zihniyete sahip hayat boyu öğrenen ve 21. yüzyıl uluslararası  toplumunda faal bir rol oynayacak ilkeli, başarılı vatandaşlar olmalarını sağlamayı amaçlar.

Öğrencilerin, farklı bakış açılarına anlayışlı ve saygılı olmalarının yanısıra ulusal kimliklerinden gurur duymaları da teşvik edilir.

Yayın: 03.08.2018 - Güncelleme: 03.08.2018 22:24 - Görüntülenme: 106